Aflaai My Talking Angela 2

Aflaai My Talking Angela 2

Platform: Android Taal: English
Gratis Aflaai vir Android (131.00 MB)
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2
 • Aflaai My Talking Angela 2

Aflaai My Talking Angela 2,

Nuwe speletjie van Outift7, ontwikkelaars van gewilde virtuele troeteldier -speletjies soos My Talking Angela 2, My Talking Tom 2 (My Talking Tom 2) en My Talking Tom Friends (My Talking Tom Friends). My Talking Angela 2, wat die voortsetting is van die My Talking Angela -spel, het die eerste keer sy plek op Google Play ingeneem met die naam My Talking Angela 2 in Turks. Alternatiewe aflaai -skakel My Talking Angela 2 (My Talking Angela 2 APK) sal bygevoeg word wanneer die spel vrygestel word.

Laai My Talking Angela 2 af

My Talking Angela 2 neem die spel van Angela na die volgende vlak! N Splinternuwe sang- en danservaring, eindelose makeover -moontlikhede en opwindende plekke om te verken, wag.

 • Angela is terug: Angela het n splinternuwe speletjie, maar sy sing steeds graag en dans! Hy het n nuwe huis in die stad en kan nie wag om te wag totdat sy vriende kom kuier nie. Dit het n kombuis vol versnaperinge, n konsole vol speletjies en n kas vol klere en grimering, waar u nuwerwets kan styl en pret kan hê met haarstyle.
 • Angela in die stad: Angela is in die stad en daar is soveel om te doen. Beweeg of dans in die Dance Studio om net te ontspan. Jou beste vriende het nog steeds n soet tand, kom in die Sweet Shop vir lekkergoed en kolwyntjies. Probeer selfs om koeke daar te bak, leer hoe om u eie koeke en nageregte te maak. U kies waarheen u wil gaan.
 • Angela Has Games: Angela hou daarvan om haarself uit te daag met spesiale speletjies! Vind mal raaisels in splinternuwe mini-speletjies tuis. Probeer Donut Spin, die taai koekspel met raaisels en troeteldiere. Soos u vorder, sal daar meer troeteldierspeletjies en interessante katspeletjies wees, waar u u vaardighede, reflekse en probleemoplossingsvaardighede kan verbeter.
 • Angela het styl: vir mode -liefhebbers, het Angela n bekoorlike kamer wat heeltemal toegewy is aan styl. Daar is n wonderlike klerekas vol klere en bykomstighede, n grimeringskanaal waar u make -upspeletjies kan vind, en n mini -haarkapper waar u nuwe haarsny kan probeer. Help Angela om haar hare te maak en uit te steek met mode en grimering.
 • Angela benodig regte vriende: Angela benodig ontspanning na al die plesier. Hou hom dop as hy honger is of n dutjie of bubbelbad nodig het. Neem vliegtuigreise om nuwe dinge te vind om huis toe te bring, en bowenal, sorg vir u vriende.

As u daarvan hou om mode -speletjies, koekspeletjies, make -upspeletjies te speel en nog meer pret wil hê met Talking Angela, is My Talking Angela 2 die perfekte virtuele troeteldier -speletjie vir u. As u daarvan hou om koeke te maak en te versier, met klere, hare en make -up te eksperimenteer en speletjies op te maak, sal u van hierdie speletjie hou. Laai My Talking Angela 2 gratis af!

My Talking Angela 2 Spesifikasies

 • Platform: Android
 • Kategorie: Game
 • Taal: English
 • Lêergrootte: 131.00 MB
 • Lisensie: Gratis
 • Ontwikkelaar: Outfit7
 • Laaste opdatering: 11-08-2021

Verwante programme

Aflaai My Talking Angela 2

My Talking Angela 2

Nuwe speletjie van Outift7, ontwikkelaars van gewilde virtuele troeteldier -speletjies soos My...

Meeste downloads